Stoere industriële hanglampen met led verlichting – Als er tegenwoordig iets trendy is, dan is dat een industriële inrichting. Een industrieel interieur ziet er niet alleen heel stoer uit, maar is ook heel makkelijk te combineren met andere woonstijlen.

Het kenmerk van een industriële inrichting is het gebruik van ingetogen, subtiele kleuren en rauwe materialen zoals staal. Ieder vertrek in je woning kun je een prachtig industrieel uiterlijk geven door de juiste producten en materialen te gebruiken. Je begint natuurlijk met je woonkamer.

Industriële hanglampen zijn de blikvanger(s) van je woonkamer

In je woonkamer zijn industriële hanglampen een enorm gave blikvanger. Je hangt ze boven je eettafel, salontafel of bar. Je kunt als je niet veel ruimte hebt één industriële hanglamp ophangen, maar ga – als je daar even de ruimte voor hebt – voor minimaal twee van deze blikvangers, want dat geeft het mooiste effect. Industriële hanglampen zijn robuust en stoer, maar geven toch warm en gezellig licht.

Je kunt inmiddels veel industriële hanglampen met led verlichting uitrusten, zodat ze zijn ook nog eens energiezuinig zijn. Bovendien hoeft een mooie industriële hanglamp van goede kwaliteit helemaal niet duur te zijn.

Industriële hanglampen met led in diverse kleuren

Een kenmerk van een industrieel interieur is het gebruik van rustige en ingetogen kleuren als zwart, wit en grijs. Deze basiskleuren wordt vervolgens gecombineerd met bijvoorbeeld subtiele bruintinten, en accenten van wat hardere industriële kleuren.

industrie-steinhauer
Denk daarbij aan legergroen of baksteenrood. Je kunt industriële hanglampen met led verlichting dan ook krijgen in verschillende, vaak wat meer ingetogen kleuren. Hou je bijvoorbeeld van een grove betonlook, dan is de Steinhauer Hanglamp Parade 5798 Grijs waarschijnlijk wel iets voor in jouw woonkamer. Deze lamp staat prachtig boven een donkerbruine vergadertafel, een strakke glazen eettafel of een mooie salontafel van gebruikt teakhout.

Bovendien kun je deze mooie lamp voorzien van energiezuinige ledverlichting.

warbier

Industriële hanglampen met led in diverse kleuren

Een ander kenmerk van een industriële inrichting is het gebruik van staal. Je kunt bijvoorbeeld een stalen hanglamp met een opvallende koperlook nemen, zoals deze hanglamp Bikkel. Ben je meer van een iets strakkere industriële hanglamp met led, kies dan bijvoorbeeld voor deze aluminium hanglamp Warbier. Gecombineerd met wat witter licht van een goede led lichtbron, heb je een fantastische aanwinst voor je industriële woonkamer.

Bestel je industriële hanglampen bij ikwillampen.nl

In de webshop van ikwillampen.nl vind je een groot aanbod aan stoere en betaalbare industriële hanglampen. Mooie armaturen van kwaliteitsmerken als Eglo, Highlight, Steinhauer en Trio.

Altijd tegen zeer scherpe prijzen. Alle bestellingen vanaf 50 euro bij ikwillampen.nl worden snel en gratis geleverd, waar je ook maar wilt.

Je hebt vanaf het moment van ontvangst van je bestelling standaard veertien dagen bedenktijd, zodat je goed kunt kijken of je bestelde industriële hanglampen goed in jouw interieur passen. En wil je toch iets anders, dan kies je een ander model uit het grote aanbod in de webshop van ikwillampen.nl.

We hebben hier alvast een selectie van industriële hanglampen uit het assortiment van ikwillampen.nl voor je gemaakt.