Tot voor kort waren lofts het nec plus ultra voor de hippe urban pro’s die in de stad een oude loods ombouwden tot een leef- en werkruimte waar de ‘cool’ van afspatte. Er kwam een naarstige zoektocht op gang naar bijpassende, industrieel aandoende verlichting.

Steinhauer industriële hanglampen: resolute verlichting

Hoewel de loft nog steeds een bepaald doelpubliek aanspreekt, heeft de industriële verlichting zijn weg gevonden naar de meer traditioneel gehuisveste consument, die op zoek is naar een flinke scheut industriële charme.

De woon- en eetkamer als verzinnebeelding voor de drang naar ruimte, vrijheid en eigenheid.

Steinhauer: een verlicht lampenbouwer…

De toonaangevende lampenbouwer Steinhauer van Nederlandse bodem is al meer dan 80 jaar actief. De grote zorg die steeds besteed werd en wordt aan het uittekenen van unieke lampen, resulteert in een uitgebreide Europese markt, die verzot is op de verlichting van deze innovatieve fabrikant.

steinhauer industriele

Met name de tot de verbeelding sprekende industriële hanglampen zijn erg gegeerd en het moet gezegd: hun prominente aanwezigheid in de woon- of eetkamer is een blikvanger van jewelste.

De verstelbaarheid in de hoogte van deze lampen is nog eens een bijkomende troef.

Van modern tot klassiek en alles daartussenin

Smaken verschillen. Misschien hou je van een minimalistisch, modern design of ga je helemaal voor uitbundige vintage. Aan de industriële Steinhauer hanglampen zal het in ieder geval niet liggen.

De strakke, witte Warbier 7277 of de Rococo 7278 in geborsteld staal vervolmaken met klasse een moderne inrichting. Anderzijds heeft het Steinhauer Bikkel assortiment alles in huis om je interieur onder te dompelen in een robuuste sfeer van degelijke authenticiteit.

Bikkel 7586 hanglamp

Wat ook je voorkeur is, een industriële Steinhauer lamp accentueert je interieur in grote, verlichte aanhalingstekens.

Boost je creativiteit

Er bestaan geen regels als het op inrichting aankomt. Je kunt verliefd worden op pakweg een Bikkel 7586 hanglamp en deze als leidraad gebruiken om je interieur een grondige make-over te geven.

Net zo goed echter kun je vertrekken vanuit de huidige inrichting van je woonkamer en op zoek gaan naar een bijpassende industriële Steinhauer hanglamp. Dit kan tot verrassende combinaties leiden die je creativiteit nog verder zullen prikkelen.

Steinhauer heeft wat dat betreft heel wat in de aanbieding.

Genieten in stilte…of met zijn allen

Met een klassiek ogende, industriële hanglamp heb je een absolute blikvanger in huis, dat staat vast. Deze lamp zorgt voor gespreksstof, wekt nieuwsgierigheid op en dwingt bewondering af. Ik betrap mezelf er soms op dat ik in alle stilte in mijn eentje zit te genieten van de vorm en de uitstraling ervan.

A thing of beauty is a joy forever, wordt wel eens gezegd. Wel, daar is geen woord van gelogen; Steinhauer maakt het toch maar mooi waar.